Spolupráce

Stáže

Praktické stáže u nás mají zelenou. Náš spolek umožňuje realizaci praktických stáží vysokoškolským studentům/studentkám, případně čerstvým absolventům/absolventkám vysokoškolského studia. Jsme pozitivně nakloněni vzájemné spolupráci a budeme rádi, pokud nás oslovíte se zájmem o stáž. Nabídka aktivit je velmi pestrá. V naší škole se můžete podílet na výuce žáků 1. a 2. stupně, pomáhat s vedením předškolních skupin či zájmových kroužků, vypomáhat s provozem naší knihovny, spoluorganizovat akce pořádané spolkem, podílet se na tvorbě webových stránek a dalšími způsoby se zapojovat do propagace naší školy. Díky stáži v ČŠBH Mnichov můžete získat spoustu nových zkušeností v oblasti vzdělávání bilingvních dětí, komplexně rozvinout své pedagogické i organizační schopnosti a odnést si spoustu unikátních zážitků z česko-německé komunity.
Pokud zvažujete odjet na praktickou stáž právě k nám, neváhejte se obrátit na e-mail: mnichov@csbh.cz či anna.ap.paap@gmail.com!

Volné pozice

Naše škola aktuálně hledá nové vyučující nebo asistenty výuky. Za přímou výuku našich žáků nabízíme finanční odměnu. Více informací o nabízené pozici najdete zde:

https://ceskaskolamnichov.cz/wp-content/uploads/2021/09/Volna-pozice_asistent-vyuky.pdf.

Členství ve spolku

Pokud své dítě přihlásíte do naší školy, stáváte součástí našeho spolku. Členem spolku se ovšem můžete stát i tehdy, pokud k nám Vaše dítě nedochází. Budeme moc rádi, když se přidáte do našich řad a pomůžete nám například s organizací školy nebo volnočasových aktivit!
Pokud byste se chtěli stát členem našeho spolku, kontaktujte nás na e-mail: mnichov@csbh.cz. Děkujeme!

Naši bývalí žáci

ČŠBH Mnichov stále hledá bývalé žáky, kteří ukončili povinnou školní docházku v naší české škole nebo přestoupili na školu v České republice a chtěli by se podělit o své zkušenosti. Svoje příběhy posílejte na e-mail: dotaz.mnichov@csbh.cz.